Mozgalmas évek

Ahogy korábbi cikkünkben láthattuk, a Miskolci Körzet jópár éves múltra tekint vissza. Hála Kormos Máté szorgalmának, és igyekezetének, igyekszünk évekre visszamenőleg (Egészen 1986!!ig) a megörökített pillanatokat közétenni oldalunkon. A válogatott fényképek jelenleg feltöltés alatt vannak, de a tavalyi év képei már megtekinthetőek a Fényképek szekcióban, vagy ide kattintva:

Fényképek

Természetesen akinek vannak további fényképei, vagy esetleg olyan régi fényképek melyeket szívesen megosztana velünk, küldje az info@miskolc.metodista.hu címre, vagy vegye fel a kapcsolatot Kormos Máté médiafelelőssel.

Előre is köszönjük!

33331480

Evangélizáció Abonyban

Különleges élményben volt újra része az Alsózsolcai Metodista Kórusnak: 1993 után húsz esztendővel újra elutazott egy majdnem 25 fős csoport a Pest megyei Abonyba evangélizálni. 20 évvel ezelőtt ennek a munkának a nyomán indult az abonyi misszió, most pedig egy új metodista közösség működik ebben a városban. Október 25-én pénteken érkeztek a résztvevők, 26-án szombaton egy közösségi napot tartottak, 27-én vasárnap pedig hálaadó ünnepeken szolgáltak Szolnokon és Abonyban is. Előbbi helyen úrvacsorával, utóbbi helyen tagfelvétellel. Van miért hálát adni Istenünknek! A videók a szolnoki imateremben készültek!

Missziós bevetés Kistokajban

Az Emberfiának van hatalma! címmel augusztus 1-4. között dr. Hecker Frigyes hirdette Isten öröm üzenetét a Wesley utcai metodista kápolnában Kistokajon. A kápolna esténként megtelt, nagy örömünkre sok-sok új arccal, vendégekkel.

Debreceni szolgálat

Május 13-án első alkalommal szolgált Szuhánszky István lelkipásztor a debreceni metodista misszióban, amely idén ősszel lesz négy éves. Korábban – még nyíregyházi lelkészként – egy kisebb háziközösséget ő maga is rendszeresen gondozott Debrecenben. Az istentisztelet témája az imádság volt. Az imaközösséget követően szeretetvendégséggel zárult az együttlét.