MIÉRtt 2019

2019. június 28-30. között a IV. MIÉRtt Fesztivált rendezték meg Miskolcon. A szervező 11 közösség azok az Aliansz – Magyar Evangéliumi Közösséghez tartozó helyi gyülekezetei voltak, amelyek lelkipásztorai havonta rendszeresen találkoznak közös imádságra. 

Az első három MIÉRtt után – melyeket a diósgyőri református gyülekezet udvarán tartottak – idén az Erzsébet tér adott helyet a felekezetközi találkozónak. Mottónk egy jézusi mondat volt: “Több az élet…” 

A nagyszínpadon zenés-dicsőítő és bizonyságtevő-evangélizáló alkalmak váltották egymást. Többek között itt szolgált Mike Sámuel, Pintér Béla, dr. Mészáros Kálmán, a Golgota Gospel Kórus és Tóth-Simon Károly is. 

A három napos rendezvény kettős célja volt: a Miskolcon élő hívők közösségének megerősítése, közös szolgálata, valamint az evangelizáció, amelynek során emberek találkozhattak Jézussal. 

Nagy öröm volt megélni a szolgálatban az egységet és az örömet! A találkozó apropóján – új kezdeményezésként – egy imakör indult, amelyben egy éven át reggelente az Avasi Kilátóban könyörgünk együtt városunkért és országunkért is.