Mozgalmas évek

Ahogy korábbi cikkünkben láthattuk, a Miskolci Körzet jópár éves múltra tekint vissza. Hála Kormos Máté szorgalmának, és igyekezetének, igyekszünk évekre visszamenőleg (Egészen 1986!!ig) a megörökített pillanatokat közétenni oldalunkon. A válogatott fényképek jelenleg feltöltés alatt vannak, de a tavalyi év képei már megtekinthetőek a Fényképek szekcióban, vagy ide kattintva:

Fényképek

Természetesen akinek vannak további fényképei, vagy esetleg olyan régi fényképek melyeket szívesen megosztana velünk, küldje az info@miskolc.metodista.hu címre, vagy vegye fel a kapcsolatot Kormos Máté médiafelelőssel.

Előre is köszönjük!

33331480

Megújult honlapunk!

Kedves érdeklődők!

Új honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Ez idő alatt szíves megértésüket kérjük, amennyiben némely tartalmat még nem tudnának elérni.
fejlesztés-alatt-3

Új helyi lelkész: Lakatos Lilla

LillaIdén nyártól új helyi lelkész szolgál Erdei-Nagy László mellett Alsózsolcán, Lakatos Lilla személyében! Kívánjuk Isten Lelkének erejét, örömét, szeretetét az új helyen, a kezdésben életére!

Debreceni szolgálat

Május 13-án első alkalommal szolgált Szuhánszky István lelkipásztor a debreceni metodista misszióban, amely idén ősszel lesz négy éves. Korábban – még nyíregyházi lelkészként – egy kisebb háziközösséget ő maga is rendszeresen gondozott Debrecenben. Az istentisztelet témája az imádság volt. Az imaközösséget követően szeretetvendégséggel zárult az együttlét.